20 oktober 2009

Synka mig

GooSync stängde gratisversionen av synkronisering av telefonkalender mot Google kalendern igår. Det var en enkel produkt som bara kunde en sak: synka en kalender. Nu stängde dom den och hänvisade till sina betalalternativ som naturligtvis kan lite mer. Det lite märkliga argumentet var att tjänsten var så populär att den var värd att betala för.

Försöker nu istället att få igång synkning med hjälp av Nokias Mail for Exchange. Men dels är det en Nokiaprogramvara vilket betyder att den inte är gjord för vanligt folk, och dels vill den kunna så mycket mycket mer än att bara synka en kalender, så det är bökigt och många inställningar. Tror jag lägger ner projektet för ikväll - det här är inget för en trött skalle.

Men, varför kunde inte GooSync fortsätta med sin simpla "no nonsense app" som gratisalternativ? Varför måste saker som funkar förändras? Varför kan det inte få vara som det brukar?

/Peter

Andra om , , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du vill du följa kommentarerna för den här posten kan du prenumerera via e-post. Klicka på länken Registrera dig via e-post nedan. Det är lika enkelt att sluta prenumerera.