29 maj 2010

Kärlek på distans

Ibland får man frestande erbjudanden på nätet ...

"Trevligt att träffas,

Hur mår du idag?, Mitt namn är Karin 5,7 Höjd, mässa i slutförandet, jag såg din profil idag på (www.utlandssvenskar.com) och efter att ha gått riktigt det jag flyttades med kvaliteten jag hittade i din profil, vilket gör att jag blev intresserad av att veta dig mer. men jag kommer vilja att ni inte denna sträcka, ålder eller färg dosen ingen roll, men vad maters är kärlek och förståelse och att vara ärliga mot varandra. Jag kommer att vilja att ni kontaktar mig riktigt min direkta postadress så att jag ger dig min bild och berätta mer om mig (karin_bassel@adress) Jag har något mycket viktigt att berätta you.Good att höra från dig, (Karin_bassel@adress)

Din dröm kärlek.
karin"

Förståelse och ärlighet är viktigt för min drömkärlek Karin. Jag har därför låtit Google översätta mitt brev till henne så att det blir rätt och ordentligt. Kärlek är nämligen för viktig för att bara hafsa förbi.

"Kära Miss Kate,

Tack för ditt inlägg. Jag är väldigt glad att läsa mig och vill veta vad du vill att jag ska veta. Jag vill veta, och vi vill så snabbt som möjligt. Skicka dina bilder, så jag vet hur du ser ut när vi träffas.

Kärlek

Du Peter"

Ah, den spirande kärleken. Jag vet att jag kommer att bli lycklig.

/Peter

Foto Mike Tigas (beskuret)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du vill du följa kommentarerna för den här posten kan du prenumerera via e-post. Klicka på länken Registrera dig via e-post nedan. Det är lika enkelt att sluta prenumerera.