25 oktober 2009

Galleria Liljeholmstorget har öppnat

I torsdags, den 22 oktober, öppnade gallerian Liljeholmstorget med "90 butiker, caféer och restauranger. En modern och personlig kvartersgalleria i tre plan som erbjuder ett brett utbud av mode, hem, teknik, fritid och dagligvaror. Liljeholmstorget finns till för att underlätta vardagen för dig som bor, arbetar eller pendlar i området." Så skriver dom på sin hemsida i alla fall.

Jag har inte varit där, men tycker ändå att Liljeholmstorget är en bra grej. Liljeholmen är en stor knutpunkt och det bor mycket folk i omgivningen. Så absolut, toppen! Jag tror det här kan bli riktigt bra. Kanske ett lyft för Liljeholmen?

Ska vi säga att vi inte behöver en galleria på Hornstull nu då'rå. Liljeholmen är bara en tunnelbanestation eller bro bort. Skulle inte det funka att handla där? Och så kan Hornstull fortsätta vara ett hörn med mindre och uddare butiker och näringar. Gärna upprustat och tillsnyggat, men utan galleriaambitioner. OK?

Här är några som redan varit på Liljeholmstorget:


/Peter

Andra om , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du vill du följa kommentarerna för den här posten kan du prenumerera via e-post. Klicka på länken Registrera dig via e-post nedan. Det är lika enkelt att sluta prenumerera.